By: Nurul Iman Azwa Azat Firdaus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Jan-2009 04:52 Email | Share | | Bookmark
Sorry.........

 
 
 
View all 6 photos...
Salam, sorrylah, lama tak update Fotopages ni.......mama Iman sekarang ni gila Facebook...Nie Iman letak gambar baru Iman........Iman dah 3 tahun tau.........


Thursday, 10-Jul-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
kenduri Kak Sham 1.6.2008

Iman
Iman & Maksu Na
Mama & Iman
View all 4 photos...
Gambar ni mama amik masa Iman pg kenduri Kak Sham.....anak dia kawin. Masa ni jugak Iman jumpa dengan Kak Zila, dia masih boleh cakap, duduk & borak dgn mama......tup, tup, seminggu lepas tu dapat tahu dia dah takde......Sedih betul..................


Monday, 12-May-2008 06:44 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...


10.5.2008 hari tu abah ajak Iman & Mama pergi jalan-jalan kat Bukit Tinggi. Jalan nak ke Bukit Tinggi tu pusing-pusing macam ular. Iman muntah kat tengah jalan coz Iman rasa pening sangat Malam tu tido kat hotel. Mama bising bising sebab makanan kat situ mahal sangat Masa waktu makan tengahari, kitaorang order pizza, chicken wings dan air kelapa 2 biji. Nak tahu berapa tak abah kena bayar? RM75 !!!!. Pas tu waktu malam abah order room service Mee Kari, Mee Udang dan 2 gelas teh ais. Nak tahu berapa? RM75 lagi..............Abah kata dia tak nak datang situ lagi!! Ye lah! Iman pun rasa boring. Bukannya ada apa pun? Genting Highland lagi best!

p


Wednesday, 30-Apr-2008 01:45 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...


Haieee......................Hari Sabtu lepas Abah bawak Iman & Mama jalan jalan.......besh!!! Iman dapat naik Zebra, makan-makan........and the most important thing, Mama belikan Iman baju baru. Siap ada topi lagi.........Iman terus je pakai gown baru tu.......Tapi kan, masa amik gambar tu mulut Iman comot sikit sebab baru abis makan Famous Amos Cookies

pp


Friday, 25-Apr-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark





Iman rasalah kan...............Mama dengan Abah dah gile cite Korea.......Diaorang tak tido sampai pukul 6 pagi sebab nak habiskan tengok vcd korea..........Gila, gila....Mama Iman sampai sanggup pergi food court dekat Pavillion sebab nak makan makanan Korea..........

Lagi satu, Mama kata kulit Iman putih ala ala snow sebab dulu masa Mama mengandungkan Iman dia suke sangat tengok cerita Korea "Love Story In Harvard" terutamanya heroin cerita tu yang bermata bulat dan berkulit putih.Ye Ke? Hehehe! (Iman rasa muka Iman macam anak Cina je....Oh ye, nenek Iman sebelah Mama Cina tau)

Iman suka rancangan Ceria kat ASTRO. Ada "Kampung Boy". Selalu gaduh dengan abah sebab at the same time abah nak tengok football news dia .Hehehe!

Tapi kan, baru baru ni mama ada beli vcd Korea baru. Nama cerita tu "MY Girl" Mama kata besh giler..........Iman rasa pun yelah sebab Mama sampai tak makan, nangis-nangis dan ketawa sorang sorang bila tenguk cerita tu............Mama siap buat research.Cite ni famous sangat dekat Korea dan rating dia kalah rating cerita Full House (2006).

So Iman letak kat fp Iman ni gambor pelakon-pelakon citer "My Girl" (Tak tahulah dah tayang kat tv Malaysia ke tak?)

Dedicated to Mama & Abah............Iman loves both of you!!!!
pp

[youtube]http://www.youtube.com/v/q5L8jkShqhk&hl=en"></param><param [/youtube]v


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net